BLOG
7 04 2016

La teva dieta pot canviar el món

Fa 30 anys vam tenir un somni: canviar el món amb l’alimentació ecològica, vegetariana i vegana. I el seguim tenint perquè sabem que un canvi cap a una dieta vegana comportaria conseqüències importants i beneficioses per al planeta i la vida de tots els que hi vivim.

Amb la ferma decisió de donar un nou sentit a la seva vida i de compartir el seu camí de desenvolupament amb els altres, Salvador Sala va fundar Vegetalia el 1986. El que va començar sent una producció i distribució de tofu, seità i tempeh a petita escala, per a les botigues d’alimentació natural de Castellcir, ha arribat a ser una empresa pionera en la producció industrial de proteïna vegetal i en alimentació ecològica, vegetariana i vegana. Sempre amb l’esperit inicial de produir aliments que ajudin a les persones a trobar l’harmonia amb elles mateixes i amb l’univers.

 

food-salad-healthy-vegetables (1)

 

Per a Vegetalia el vegetarianisme i l’ecologisme són dos valors indissociables. Respectem la terra, a les persones i als animals. No volem que hi hagi dolor ni patiment per això apostem per tècniques de cultiu ecològiques i una dieta vegetariana.

I no estem sols. Segons un informe de l’ONU cal un canvi global cap al veganisme per salvar el món de la fam, l’escassetat de combustible i els pitjors impactes del canvi climàtic. La raó és que una reducció important de l’impacte ambiental només es donaria si en tot el món es deixessin de consumir els productes d’origen animal. De fet, s’estima que l’any 2050 la població mundial arribarà als 9,1 mil milions de persones, moment en què les dietes amb un alt contingut en carns i lactics serán insostenibles.

No només la dieta vegetariana afavoriria la salut del nostre planeta sinó també a la nostra: baixos nivells de colesterol; menys malalties cardíaques; pressió sanguínia més baixa; prevenció del càncer i menor risc de patir osteoporosi, entre molts altres beneficis.

Des de Vegetalia seguirem impulsant l’alimentació ecològica, vegetariana i vegana per construir un planeta millor defensant que la nostra dieta pot cambiar el món. I tu, ens acompanyes?

COMPARTIR

Aquesta entrada té 0 comentaris
Nom i cognoms
Correu electrònic
Missatge
Categories
SOCIAL