A Vegetalia fem 30 anys al teu costat!


7 04 2016 | 4 comentaris

El pròxim 12 de juny serà un dia molt especial per a nosaltres: celebrem que hem fet 30 anys. El 1986 Salvador Sala va decidir emprendre aquest projecte produint tofu, seità i tempeh i distribuint-los en botigues d’alimentació natural.

Des de llavors Vegetalia ha crescut i s’ha consolidat com a empresa d’alimentació ecològica, vegetariana i vegana, pionera en la producció industrial de proteïna vegetal. Tenim molt a celebrar i ho volem fer amb tu, ens acompanyes?

 

30aniversario_415x220

 

Vegetalia va néixer en un local a Castellcir, l’any 1986. Salvador Sala, el seu fundador, produïa i venia tofu, seità i tempeh a botigues d’alimentació natural amb el ferm compromís de retirar el que no es vengués. Així amb la seva petita furgoneta va anar introduint la proteïna vegetal al nostre país.

En Salvador estava decidit a donar un nou sentit a la seva vida i amb l’afany de compartir el seu camí de desenvolupament amb els altres va crear Vegetalia. I des de llavors fins avui, encara que hagin passat 30 anys, l’esperit original és el mateix: produir aliments que ajudin a les persones a trobar l’harmonia amb si mateixes i amb l’univers.

Mas Montserrat

Però moltes coses han canviat des de llavors. Del local de Castellcir, Vegetalia es va mudar a la bella finca de Mas Montserrat, que avui compta amb més de setanta hectàrees en les quals conviuen en harmonia la fauna i flora de la zona, i que conreem amb tècniques ecològiques. També hem invertit en instal·lar plaques solars i una caldera de biomassa.

Turó dels Sentits

Amb els anys vam construir el nostre obrador i vam crear un lloc sagrat dins de Vegetalia, el “Turó dels Sentits”, un nexe entre la nostra recerca espiritual i el nostre compromís a la comunitat. La gent que ve a experimentar-lo se li ofereix una oportunitat d’acostar-se a la naturalesa des d’un punt de vista sensorial i amb les incomparables vistes del Moianès. A més, a Vegetalia organitzem excursions, ensenyem a cuinar, a aprofitar les propietats medicinals o culinàries de les plantes i fem visites escolars per a petits i joves.

Pel 12 de juny estem preparant un gran dia de festa a Vegetalia i hi estàs convidat. Durant tot el dia hi haurà moltes activitats: música, meditació col·lectiva, una taula rodona sobre “Com la dieta pot canviar el món”, ofrena a la Mare Terra, menjar Vegetalia, visites al “Turó dels Sentits” i a l’hort, jocs per als més petits i moltes sorpreses més que us anirem desvetllant.

Volem seguir al teu costat apostant per una alimentació sana i conscient durant molts anys més. Gràcies per acompanyar-nos!

 


Etiquetes: , , ,
El pròxim 12 de juny serà un dia molt especial per a nosaltres: celebrem que hem fet 30 anys. El 1986 Salvador Sala va decidir emprendre aquest projecte produint tofu, seità i tempeh i distribuint-los en botigues d’alimentació natural.

" >

Aquesta entrada té 4 comentaris
Vegetalia
2016-05-13 10:04:58
Moltíssimes gràcies Elisabet, farem un brindis a la teva salut!
Vegetalia
2016-05-12 12:53:24
Estaremos encantados de conocerte personalmente Miriam! Mas adelante publicaremos el programa de actividades de la fiesta del 12 de junio.
Miriam Lara
2016-05-11 20:53:28
!!!Enhorabuena por esos 30 años y por el buen servicio que dais!!! Compro vuestros productos a través de Catidal en Barcelona. Nos encanta el tofu con piña y el de sesamo. Nos gustaría asistir el 12 de junio.Iría con mi marido y un matrimonio amigo. ¿Qué he de hacer? Gracias Atentamente: Miriam Lara
Elisabet Puigdomènech Pascual
2016-04-12 11:31:12
He entrat a la web per veure unes receptes i he vist que esteu d'aniversari. per això, mooooltes felicitats i salut!
Nom i cognoms
Correu electrònic
Missatge

Pa fresc de sègol bio

Ref. 23-95
Pes. 450 g
Categoria. Pa fresc

Pan fresc de cereals bio

Ref. 23-96
Pes. 450 g
Categoria. Pa fresc

Pan fresc de pagès bio

Ref. 23-97
Pes. 450 g
Categoria. Pa fresc