Vegetàlia serà a Biocultura Sevilla


25 02 2016 | 0 comentaris

Biocultura és la fira de referència dels productes ecològics a Espanya. Després de les seves edicions a Madrid, Barcelona, València i Bilbao arriba per primera vegada a Sevilla. L’esdeveniment se celebrarà del 26 al 28 de febrer i Vegetàlia no faltarà a la cita. Ens podreu trobar a l’estand número 95 presentant les nostres novetats.

1

Aquesta primera edició de Biocultura Sevilla suposa un gran impuls per a la fira, ja que, es posiciona en una de les comunitats autònomes líders en producció ecològica. Durant tres dies, l’esdeveniment reunirà a professionals i consumidors del sector “bio” de totes les àrees: alimentació, cosmètica, tèxtil, salut…

Vegetàlia, igual que a les altres edicions de Biocultura, hi serem presents amb el nostre estand on presentarem totes les novetats dels nostres productes d’alimentació ecològica i artesanal per viure amb més qualitat de vida. Per exemple, hi trobareu un dels productes més nous, els woks de tofu i seità amb verdures “bio”, que gràcies a la seva fórmula de cocció es mantenen totes les propietats naturals dels aliments i a més, són deliciosos.

Tampoc hi faltaran les vegeburguers de Vegetàlia, ara amb la recepta millorada, conservant la seva riquesa en proteïnes i el seu sabor. Passeu pel nostre estand i escolliu la que més us agradi, són irresistibles.

També podreu trobar la nostra gama de cereals inflats de quinoa i blat amb mel, ideals per a preparar-vos un esmorzar sa, saborós i ple d’energia. Finalment, us oferim els condiments necessaris per donar el toc final als vostres plats: canyella en pols, xarop d’atzavara i pebre cayena en pols. 

Us esperem a Biocultura Sevilla del 26 al 28 de febrer.

Ens trobareu a l’estand 95 encantats d’oferir-vos els nostres productes ecològics, de qualitat, autèntics i sostenibles!


Etiquetes: alimentació, , , biocultura, seitan, tempe, , tofu,
Biocultura és la fira de referència dels productes ecològics a Espanya. Després de les seves edicions a Madrid, Barcelona, València i Bilbao arriba per primera vegada a Sevilla. L’esdeveniment se celebrarà del 26 al 28 de febrer i Vegetàlia no faltarà a la cita. Ens podreu trobar a l’estand número 95 presentant les nostres novetats." >
Aquesta entrada té 0 comentaris
Nom i cognoms
Correu electrònic
Missatge

Pa fresc de sègol bio

Ref. 23-95
Pes. 450 g
Categoria. Pa fresc

Pan fresc de cereals bio

Ref. 23-96
Pes. 450 g
Categoria. Pa fresc

Pan fresc de pagès bio

Ref. 23-97
Pes. 450 g
Categoria. Pa fresc