setmana-detox

Gaudeix de la Setmana Detox de Vegetalia by Núria Roura

Durant la setmana del 16 al 22 de maig hem preparat una dieta Detox fàcil de seguir i molt saludable. Us guiarem per realitzar correctament el menú diari i que tots aconseguim un benestar complet. La Coach Nutricional Núria Roura ens acompanyarà en tot moment i ens donarà tota la informació i consells necessaris perquè sigui una experiència fàcil i divertida.

Detox és la neteja profunda de toxines i residus que el cos no elimina. Aquesta dieta es basa en alimentar-se a base de fruites i vegetals. A tot això hem de sumar-hi una gran quantitat de líquids: aigua, infusions, sucs i batuts naturals. Tots els productes que proposem són ecològics, saludables, variats i assequibles. La dieta que oferim és d’una setmana.

Els beneficis d’aquesta dieta són realment sorprenents. Poder netejar el teu organisme en una setmana mitjançant la teva alimentació, acompanyada d’una vida saludable, és una gran oportunitat. La primavera és l’època perfecta per realitzar aquest tipus de dietes i per desfer-se de totes les toxines i els residus acumulats durant l’hivern.

Núria Roura és una Coach Nutricional experta en Detox que ha creat l’Escola d’Alimentació Sen i és l’autora del llibre Detox SenÉs per això que serà una gran oportunitat per gaudir de tots els coneixements i tota l’experiència personal de la Núria. Ella serà la guia i el suport per iniciar aquesta dieta amb uns resultats que ens beneficiaran tant per dins com per fora.

Per seguir informats dels productes i les receptes que necessitaràs, segueix les nostres publicacions. En tot moment us donarem el suport per evitar quedar-se amb gana. Rebreu el feedback necessari per completar la vostra setmana Detox a les nostres xarxes socials.

 

 

Pla d’acció

  • Marca al teu calendari la setmana del 16 al 22 de maig
  • Abans de la setmana Detox publicarem la llista de la compra i el menú complet de la setmana
  • És gratuït i ho pots fer des de casa
  • Rebràs consells i trucs de Vegetalia i Núria Roura per organitzar-te
  • Publicarem un vídeo de la Núria Roura
  • Vina a la presentació “Com fer un pla Detox beneficiós i saludable” de la Núria Roura a Biocultura el 8 de maig a les 15:00h (Sala 2 conferències)
  • Aquesta experiència Detox sempre és més divertida en companyia d’un amic/a. No dubtis a invitar a qui més t’estimis a unir-se a aquest repte!
  • Segueix el Hashtag a Twitter #DetoxVegetalia i comparteix la teva experiència
  • Prepara’t per passar-ho bé, experimentar sabors nous i sentir un benestar complet!
Etiquetas: